Novinky

Dámské elegantní hodinky nemusí být přehnaným luxusem

Dámské elegantní hodinky nemusí být přehnaným luxusem
Napsal admin

V životě ženy je móda nádhernou poezií, která ji doprovází po celý život. Francouzská módní návrhářka Coco Chanel kdysi řekla „Ženy by měly vydávat méně peněz za šaty, ale více peněz za eleganci“.

Ráno, než dámy či dívky vyrazí do svých zaměstnání nebo škol, většinou stráví nějaký čas výběrem vhodného oblečení pro daný den. Některé vybírají podle počasí, jiné podle příležitosti či pocitů. Nikdy ale nezapomínají na dDámské elegantní hodinky nemusí být přehnaným luxusemůležité doplňky, kterými jsou kromě šperků, kabelek nebo šátků také hodinky.

Napadlo vás někdy, co o vás prozradí vaše hodinky? Časomíra na něžném zápěstí ženy představuje nejen praktického pomocníka pro každý den, ale má tu moc vyjádřit charakter či osobnost její nositelky. Protože i zdánlivě nedůležité kritérium, jako je vzhled, dokáže prozradit, zda si potrpíte na jednoduchosti nebo extravaganci.

Platí zásada, že elegantní hodinky mohou vypadat luxusně, ale nemusíte za ně nechat celou svou výplatu. Nebo rovnou tři. Záleží také hodně na tom, jak je dokážete sladit s oblečením.

Chystáte-li se vyrazit někam v kostýmku, volte hodinky s jemným řemínkem a barvou, která bude ladit k oděvu i ostatním šperkům. Do popředí se podle posledních trendů dostává nejen zlato žluté, ale také růžové či bílé. Netradiční hodinky Boccia Titanium 3164-06 se safírovým sklíčkem a zlatem zdobeným titanovým tahem, jsou novinkou pro tento rok. Hodí se jak pro společenské či business příležitosti, tak i na večerní schůzku nebo do práce.

Dámské elegantní hodinky nemusí být přehnaným luxusem Půvab a eleganci v sobě skrývá také model Boccia Titanium 3238-04 s perleťovým ciferníkem, který je rovněž chráněn vysoce odolným safírovým sklíčkem. Luxusní náramek působí žensky a dodá celkovému outfitu šmrnc, který oceníte i při běžném nošení.

K šatům, na ples nebo společenské události smetánky se hodí spíše hodinky, které vypadají jako šperk. Nelze jinak, než doporučit netradiční a něžné Boccia Titanium 3138-06. Tento jemný kousek v sobě nesmazatelně nese známku luxusu. I ten se dá pořídit za rozumnou cenu, která vás finančně nezruinuje a zároveň vám poskytne parádu, kterou si zaslouží každá dáma.

 

 

 

O autorovi

admin